Blog

Punt Fitness BCN, projecte integral

Punt Fitness BCN, projecte integral

Punt Fitness BCN renova la seva imatge amb Computer Graf.

Punt Fitness BCN, botiga referència en fitness i suplementació esportiva a Barcelona, ens va encarregar el disseny de la seva nova imatge corporativa i de la botiga que han obert recentment en la ciutat comtal.

Vem rebre l’encarrec de donar una nova imatge a l’antiga marca, adaptant-la a un nou concepte de botiga esportiva i a una visió modernitzada. Des del disseny del logotip fins a l’assesorament integral del projecte, hem realitzat diferents treballs de retolació, cartelleria, impressió de papereria corporativa,..

ha sigut un plaer formar part d’aquest nou projecte, del qual estem molt orgullosos i aprofitem per convidar a tots els nostres clients a visitar la nova botiga al c/ Tarragona 104, de Barcelona. En Dani os oferirà una atenció i assesorament exquisits!

Marc MestresPunt Fitness BCN, projecte integral
Veure més

Computer Graf, segueix evolucionant.

Amb la nostra nova web volem obrir més mercat i donar a conèixer als nostres clients actuals i futurs els serveis que oferim. L’experiència que hem adquirit al llarg d’aquests anys, dóna als nostres clients la seguretat que el producte o servei que contracten és de la seva total cheap jerseys satisfacció. Sempre hem intentat tenir una relació estreta amb els nostres clients, ens agrada que sentin en tot moment que vetllem pels seus interessos com si dels nostres es tractés.

Marc MestresComputer Graf, segueix evolucionant.
Veure més