Empresa

Computer Graf, especialistes en disseny, retolació al detall i impressió en qualsevol format a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Qui som?

Som una empresa d’arts gràfiques arrelada a Sabadell (Barcelona) amb una experiència en el sector de més de 25 anys.

Que fem?

Disseny gràfic, retolació exterior, retolació de vehicles, impressió digital, offset i gran format, targetes, flyers, catàlegs, cartells, roll-ups, lones, expositors, article promocional… entre d’altres.

Perquè nosaltres?

Oferim un servei personalitzat, amb una dedicació plenament individualitzada i propera a cada client. Conscients de les demandes del sector, lliurem les nostres feines amb rapidesa, qualitat, i preus ajustats.

La nostra història…

El 1988 vam començar l’activitat com a comercials d’arts gràfiques, oferint a l’hora el servei de fotocomposició. El mateix any, en irrompre al mercat  Roland amb el seu plotter de tall, vam adquirir una unitat endinsant-nos així en el mercat de la retolació.

Al llarg dels anys hem ampliat els nostres serveis en diferents sectors relacionats tots ells amb la comunicació visual, adquirint equips de tall, impressió i acabats, i com no, experiència i coneixement de les diferents eines del sector.

Actualment, la nostra empresa ofereix un servei integral de principi a fi, ens impliquem en les motivacions dels nostres clients, cerquem per a ells la millor relació qualitat/preu i ens comprometem en oferir un servei de qualitat  i sense demores.

0

Projectes

realitzats

0

Clients

satisfets

0

Hores

treballades

0

Tasses

de cafè

Marc MestresEmpresa