Blog

Computer Graf, segueix evolucionant.

Amb la nostra nova web volem obrir més mercat i donar a conèixer als nostres clients actuals i futurs els serveis que oferim. L’experiència que hem adquirit al llarg d’aquests anys, dóna als nostres clients la seguretat que el producte o servei que contracten és de la seva total cheap jerseys satisfacció. Sempre hem intentat tenir una relació estreta amb els nostres clients, ens agrada que sentin en tot moment que vetllem pels seus interessos com si dels nostres es tractés.

Pels que encara no cheap sports jerseys ens coneixeu, us fem un breu resum de qui som i de la nostra activitat.
Computer Graf som una empresa d’arts gràfiques arrelada a Sabadell (Barcelona) amb una experiència en el sector de més de 25 anys.
El 1988 vam començar l’activitat com a comercials d’arts gràfiques i Al llarg dels anys hem ampliat els nostres serveis en diferents sectors relacionats tots ells amb la comunicació visual.

Disseny gràfic, retolació exterior, retolació de vehicles, impressió digital, offset, i gran format, papereria corporativa, material publicitari, roll-ups, lones, expositors, article promocional,… entre d’altres.

Oferim un servei personalitzat amb una dedicació plenament individualitzada i propera amb cada client.
Conscients de les demandes del sector, lliurem les nostres feines amb rapidesa, qualitat i preus ajustats.

Us convidem a coneixe’ns, visitar i seguir la nostra nova web. Anirem publicant en ella continguts que creiem seran del vostre interès.
I aprofitem per recordar-vos que també ens trobareu a les principals xarxes socials: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.
Esperem que us agradi. Moltes gràcies a tots per acompanyar-nos cada dia.

digital

Marc MestresComputer Graf, segueix evolucionant.